Lasers
 

Een laser is een instrument met veel meer mogelijkheden dan de meeste mensen denken. Vaak wordt bij lasers gedacht aan rotatielasers voor op de bouwplaats, ook wel bouwlaser genoemd. Dat is natuurlijk ook een veelgebruikte toepassing van een laser. Naast de roterende laser voor buitengebruik is er echter veel meer mogelijk. Met name de ontwikkelingen op het gebied van lijnlasers en kruislijnlasers hebben ervoor gezorgd dat vrijwel iedere vakman eigenlijk niet meer zonder een laser zou moeten werken. Wij hebben op het gebied van lasers twee merken in huis, FUTECH en AGATEC.

Een eigen reparatie- en serviceafdeling verzekeren u van een snelle afhandeling van uw onderhoudsopdrachten of kalibratie.
Op beide merken geldt een garantie van 5 jaar voor rotatielasers en 2 jaar voor kruis- en lijnlasers


Wat kunt u bij ons vinden:

 

Rotatielasers


In ons assortiment vindt u een ruime selectie aan rotatielasers van de merken FUTECH en AGATEC. Zo hebben wij roterende lasers met een rode laserstraal, in de volksmond vaak rode laser genoemd. Tevens hebben wij rotatielasers met een groene laserstraal, ook wel groene laser genoemd. Tevens vindt u bij ons volledig waterdichte lasers. Met volledig waterdicht bedoelen we dat deze zelfs onder water gedompeld kan worden. Uiteraard hebben wij ook lasers met hellingfunctie of afschotfunctie. U vindt bij ons meerdere modellen met enkel afschot en dubbel afschot.

 

Kruislijnlasers


Een steeds meer gebruikt soort laser is de lijnlaser, kruislaser of kruislijnlaser. Deze kruislijnlasers bieden een aantal enorme voordelen ten opzichte van roterende bouwlasers. Zo is een laserlijn veel beter zichtbaar dan een roterende laserstraal. Daarnaast kunt u met een kruislijnlaser zeer eenvoudig haakse hoeken uitzetten. Kruislijnlasers zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. In het assortiment van FUTECH en AGATEC is er een zeer ruime keuze uit lijnlasers, kruislasers en kruislijnlasers voor binnen- en buitengebruik, zowel met als zonder ontvanger.

 

Laserafstandsmeters


Naast rotatielasers en kruis- en lijnlasers hebben we ook een aantal laserafstandsmeters in het assortiment. Deze werken met de meettechnologie van Leica die algemeen wordt beschouwd als de beste voor laserafstandsmeters beschikbare techniek.

 

Smartrod


AGATEC heeft de laserontvanger of receiver opnieuw gedefinieerd met de revolutionaire Smartrod. Hiermee bespaart u enorm veel tijd en werkt u veel gemakkelijker dan met een normale ontvanger.