PARAT Rolkoffers

 

Maximaal comfort en een perfecte ergonomie. Dat is wat u krijgt bij een PARAT rolkoffer met trolley-systeem.  


Een gevulde gereedschapskoffer weegt al snel meer dan 23 kilo, hetgeen betekent dat daarmee de tilnorm volgens de arbo-wetgeving overschreden wordt.
Heeft u last van rugklachten door het veelvuldig tillen van veel gereedschap? Dan is een PARAT rolkoffer vast en zeker een waardevolle investering. U ontast niet alleen uw rug maar ook uw armen en polsen.

PARAT heeft een volledige lijn rolkoffers in haar programma. In tegenstelling tot veel andere aanbieders wordt bij PARAT uw gereedschap in verticale stand vervoerd. Dit betekent dat het niet uit de gereedschapshouders valt. Op het moment dat u de koffer opent zit alles nog keurig geordend op zijn plek.

Het trolleysysteem heeft een lengte van 950 tot 1150 mm hetgeen wezenlijk meer is dan bij andere aanbieders van rolkoffers. Dit zorgt voor maximaal comfort en is vanuit het oogpunt van ergonomisch werken optimaal.

De PARAT rolkoffers zijn verkrijgbaar in twee modellen, te weten de modellen CLASSIC en CARGO.


 

PARAT CLASSIC rolkoffer


De PARAT CLASSIC rolkoffer is beschikbaar in meerdere afmetingen. U kunt kiezen uit een standaard formaat, een groot formaat en de zogenaamde King-Size uitvoering waarin u bijvoorbeeld ook uw accumachines en een beugelzaag kwijt kunt. Alle trolleykoffers uit de PARAT CLASSIC serie zijn uitgevoerd met gereedschaphouders in de vorm van insteekvakken. U ziet onmiddelijk wanneer er iets ontbreekt.


PARAT CARGO rolkoffer


De PARAT CARGO rolkoffer is leverbaar in twee verschillende afmetingen. Zo is er naast een groot formaat ook een King-Size uitvoering waarin u bijvoorbeeld ook uw accumachines en een beugelzaag in kwijt kunt. Rolkoffers uit de PARAT CARGO serie zijn uitgevoerd met een gepatenteerd, vrij in te richten, gereedschapshoudersysteem, CP-7 genaamd. Hiermee bent u zeer flexibel in het inrichten van uw koffer.
De eigenschappen van de PARAT rolkoffers in één oogopslag:


  • 4-voudig-telescoop-trolley-systeem met een lengte  van 950 mm tot 1.150 mm, extra breed, voorzien van slijtvaste poedercating. 
  • U kunt de koffer achter u aan trekken maar iook voor u uit duwen.
  • Grote, slijtvaste wielen met een rubberen looplaag. Vrijwel geruisloos.
  • Wielen ver uit elkaar geplaatst. Hierdoor zeer stabiel.
  • Robuuste kofferschalen uit zeer stabiel X-ABS. Bestand tegen de zware belasting van bijvoorbeeld een transportband op de luchthaven
  • Tot 40 kg belastbaar. Zeer sterk dubbel kofferframe.
  • Rolbaar en daardoor zeer arbo-vriendelijk. 
  • Zeer sterke gereedschapsbladen uit Con-Pearl ®.
  • voorzien van stevige insteekvakken of met een gepatenteerd individueel in te richten gereedschapshoudersysteem, CP-7 genaamd.