Parat gereedschapskoffersDe gereedschapskoffer is een belangrijk onderdeel van de uitrusting van de vakman, installateur, monteur of klusser. Indien u op zoek bent naar de perfecte manier om uw gereedschappen te ordenen of als u uw gereedschap mee moet nemen naar een klus kunt u bij PARAT kiezen uit verschillende soorten koffers of tassen.


Parat rolkoffers


Omdat een koffer met gereedschap al snel meer dan de maximale 23 kilo kan wegen die volgens de arbo wetgeving getild mogen worden is een rolkoffer of trolleykoffer met wielen zeer handig en ergonomisch.Doordat het gewicht niet voortdurend getild hoeft te worden ontlast u uw rug maar ook uw armen en polsen. PARAT heeft een zeer uitgebreid assortiment rolkoffers met trolley-systeem.
Parat Classic gereedschapskoffers

PARAT heeft met de serie Classic de norm gezet voor gereedschapskoffers. In de Classic serie is er keus uit veel verschillende modellen in verschillende afmetingen. Zo is er een King Size koffer maar ook een handzame kleine koffer. Een gereedschapskoffer uit de serie Classic is voorzien van gereedschapshouders in de vorm van insteekvakken. Er zijn ook meerdere modellen Classic rolkoffers met trolley-systeem. Belastbaar tot ca. 40 kilo.
Parat Cargo gereedschapskoffers

De gereedschapskoffer Cargo is voorzien van een gepatenteerd opbergsysteem voor gereedschap, CP7 genoemd. Dit is een universeel en flexibel opbergsysteem. De PARAT Cargo gereedschapskoffer is verkrijgbaar in meerdere formaten en ook leverbaar als rolkoffer met trolley-systeem. Belastbaar tot ca. 40 kilo.
Parat Silver gereedschapskoffer

Gereedschapskoffer uit de serie SILVER staan garant voor een hoge, professionele kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en afmetingen. Belastbaar tot ca. 20 kilo.
PARATOOL

De Paratool is eigenlijk geen gereedschapskoffer. De Paratool is een mobiel servicestation. U kunt niet alleen al uw gereedschap meenemen maar ook ter plaatse op een goede werkhoogte werken. U heeft alles beschikbaar op een ergonomisch verantwoorde manier. De Paratool is tevens voorzien van een trolley-systeem. U hoeft niet meer te tillen. Belastbaar tot ca. 40 kilo.
Parat gereedschapstassen

Een gereedschapstas wordt soms ook wel loodgieterstas genoemd. Gereedschapstassen zijn verkrijgbaar in diverse verschillende modellen. U kunt kiezen voor een lederen tas of een kunststof tas. In het uitgebreide assortiment van PARAT vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Er zijn ook gereedschapstassen met wielen en een trolley-systeem.
Parat notebookkoffers

Voor het vervoeren van uw notebook of laptop heeft PARAT een aantal zeer slimme oplossingen in het assortiment. Zo zijn er koffers of tassen voor alleen uw notebook maar PARAT heeft ook meerdere modellen waarin ook een printer kan worden vervoerd waarbij deze indien gewenst aangesloten blijft op uw notebook of laptop. Tevens zijn er modellen die zijn uitgevoerd als trolleykoffer. Alle koffers bieden een zeer goede bescherming voor uw kostbare computer.PARAT notebookkoffers zijn er ook als rolkoffer met trolley-systeem.