Bankschroef HEUER Front met wisselbare bekken


HEUER bankschroef met aangeschroefde uitwisselbare bekken, die aan de ene kant glad zijn en aan de andere kant gekarteld. Leverbaar in de bekbreedtes 120, 140 en 160 mm.

Om tegemoet te komen aan alle eisen en wensen uit de dagelijkse praktijk leveren wij onze bekende Heuer-bankschroeven ook in een speciale uitvoering met verwisselbare / aanschroefbare bekken.

Deze bekken hebben een oppervlakteharding ondergaan Ze zijn aan één zijde gekarteld en aan de andere kant glad. Tevens zijn ze van schroefdraad voorzien. Ze worden indivdueel bevestigd d.m.v. twee binnenzeskantbouten die van buiten af door de gesmede voor- en achterbek van de bankschroef worden gestoken en vervolgens worden aangedraaid.

De bankschroeven met verwisselbare bekken zijn qua constructie identiek aan de normale bankschroeven met vaste bekken en kunnen derhalve ook van alle beschikbare accessoires worden voorzien (HEUER Lift / HEUER Klapp / HEUER Klapp-Lift / HEUER draaiplateau / HEUER tafelklemm /HEUER beschermbekken)

De verwisselbare bekken kunnen tweezijdig worden gebruikt. Ze bezitten zowel een gekartelde als een gladde zijde en worden elk door twee binnenzeskantbouten op hun plaats gehouden.uiteraard zijn de vervangingsbekken van de vorige generatie bankschroeven(bekbreedte: 115,135 en 150 mm.) ook nog leverbaar